Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Ηγουμενίτσας για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις


 Ο Δήμος Ηγουμενίτσας εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία, καθώς και τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων, που διοργάνωσαν εκδηλώσεις στο πλαίσιο της φετινής αποκριάς. Με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν να υλοποιήσουν, συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία των εκδηλώσεων, αλλά και στο «ζωντάνεμα» των πόλεων και χωριών του Δήμου.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες εθελοντές που συμμετείχαν ενεργά στις οργανωτικές διαδικασίες. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στο Δήμο που το τελευταίο διάστημα επωμίστηκαν αυξημένο βάρος, προκειμένου να υποστηριχθεί διοικητικά, οικονομικά, τεχνικά η οργάνωση των εκδηλώσεων, καθώς και για την αποκατάσταση και διατήρηση της καθαριότητας. Τέλος, ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ για την πολύτιμη συνεισφορά της ώστε να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις με ασφάλεια και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 

Οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις ήταν μόνο η αρχή της προσπάθειας της νέας Δημοτικής Αρχής για την γενικότερη αναβάθμιση των πολιτιστικών γεγονότων στην περιοχή μας. Δεν είχαμε τον αναγκαίο χρόνο και τους απαραίτητους πόρους, για να αναπτύξουμε πλήρως το σχεδιασμό μας.

Αντλώντας πολύτιμα συμπεράσματα από την φετινή εμπειρία, αλλά έχοντας πλέον το χρόνο να σχεδιάσουμε σε νέες βάσεις τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, δεσμευόμαστε ότι του χρόνου το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο θετικό, για τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες της περιοχής. Καλή Σαρακοστή. 

 

Νεότερη Παλαιότερη