Επίσκεψη του Δημάρχου Σουλίου στο υπουργείο περιβάλλοντος για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στο Δήμο

 


Στις 13/03/2024 πραγματοποιήθηκε μη προγραμματισμένη επίσκεψη του Δημάρχου Σουλίου Αθανασίου Ζ. Ντάνη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με σκοπό τη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Θ. Σκυλακάκη. Σκοπός ήταν ο Δήμαρχος να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του συνόλου των δημοτών του Δήμου για τις πολύ συχνές, αιφνίδιες και μεγάλης διάρκειας διακοπές ηλεκτροδότησης, καθώς και να πιέσει για την επίσπευση των διαδικασιών επίλυσης του εν λόγω ζητήματος, αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Ο Δήμαρχος, λόγω απουσίας του Υπουργού, συναντήθηκε με συνεργάτες του, οι οποίοι και τον διαβεβαίωσαν ότι το Υπουργείο θα απευθυνθεί στον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου, αφενός να συζητηθούν οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η συχνότητα των διακοπών ηλεκτροδότησης και αφετέρου οι ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβεί ο οργανισμός, για την εξάλειψη των λόγων αυτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος η επίσκεψη του Δημάρχου στο Υ.Π.ΕΝ. θα επαναληφθεί σύντομα για συνάντηση με τον ίδιο τον Υπουργό.Νεότερη Παλαιότερη