Στην Ηγουμενίτσα η ολυμπιακή φλόγα- Ένα Φωτεινό Σύμβολο Αθλητισμού και Ενότητας


Σήμερα, η Ηγουμενίτσα  φιλοξένησε την Ολυμπιακή Φλόγα, φέρνοντας μαζί της το πνεύμα του Ολυμπισμού και της αλληλεγγύης. Οι λαμπαδηδρόμοι Μπέση Ναταλία, Τσιάβου Αλεξάνδρα, Γκουντούλας Απόστολος και  Δημάκος Ελευθέριος, φέρνοντας μαζί τους το φως και την ελπίδα των αρχαίων αγώνων, πραγματοποίησαν λαμπαδηδρομία  στη νέα παραλιακή οδό.

Η παρουσία της Ολυμπιακής Φλόγας αναδεικνύει τη σημασία του αθλητισμού και της ενότητας, ενώ ταυτόχρονα αναπολεί την αρχαία ιστορία και το πνεύμα των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Η Φλόγα, σύμβολο ελπίδας και φωτιάς, φέρνει μαζί της το μήνυμα της ειρήνης και της αλληλεγγύης, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να ενωθούν προς την επίτευξη κοινών στόχων.


Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ηγουμενίτσας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτήν την εκδήλωση και να μοιραστούν αυτήν τη μοναδική στιγμή με τον υπόλοιπο κόσμο. Με τη φλόγα να ανάβει το πάθος για την αθλητική αγωνία και την επίτευξη, η παρουσία της στην Ηγουμενίτσα αποτελεί ένα υπενθύμιση του πόσο σημαντικό είναι να να αγωνιζόμαστε για τους κοινούς στόχους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία  Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, οι αντιδήμαρχοι,  καθώς και η στρατιωτική ηγεσία του τόπου. 

Νεότερη Παλαιότερη