Τραγωδία στον Πειραιά: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι Τραγωδία στον Πειραιά καθώς ένας αστυνομικός πέθανε όταν καταπλακώθηκε από κτίριο που κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος ήταν ειδικός φρουρός και υπηρετούσε στην Άμεση Δράση. Την ώρα της κατάρρευσης του κτιρίου πήδηξε στην καρότσα ενός φορτηγού με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τα δομικά υλικά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει 7 προσαγωγές από την αστυνομία, εκ των οποίων 5 εργάτες, ο οδηγός του φορτηγού με τα δομικά υλικά και ο εργολάβος.

Τρεις από τους εργάτες που βρίσκονταν εντός του κτιρίου την ώρα της κατάρρευσης τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στην ακτή Μουτσοπούλου, στο Πασαλιμάνι. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη για το κτίριο είχε εκδοθεί άδεια εκτέλεσης εργασιών μικρής κλίμακας.

Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα καθώς και ομάδα έρευνας και διάσωσης με διασωστικό σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ.

Το κτίριο πριν την κατάρρευση του.

Νεότερη Παλαιότερη