Ηγουμενίτσα : Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των προκριματικών εκλογών


 Στο Πολιτιστικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ του δήμου Ηγουμενίτσας παρουσιάστηκαν χθες βράδυ, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος ενόψει των προκριματικών εκλογών που εν τέλει θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.


Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Θεσπρωτίας  Γιάννης Γόγολος παίρνοντας το λόγο κατά την παρουσίαση των υποψηφίων, ανέφερε πως η διαδικασία είναι μια «γιορτή της άμεσης δημοκρατίας» και μια απ' ευθείας σύνδεση με τους πολίτες.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι έλαβαν το λόγο και ξεδίπλωσαν ο καθένας με το δικό του τρόπο, τις απόψεις τους για την Ευρώπη η οποία οφείλει να ενδυναμώσει το κοινωνικό της πρόσωπο, ανέδειξαν το ρόλο και τη θέση της Ελλάδος στην 


Ευρώπη των λαών,  τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που αναπτύσσονται  για την επόμενη πενταετία και τις χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα μας με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης, όπως αποδεικνύεται καθημερινά από τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Έγιναν αναφορές στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και τις οδυνηρές συνέπειες που έχει η πολιτική του κ. Μητσοτάκη και των " αρίστων" της για τους πολίτες και την κοινωνία γενικότερα.

Όλα αυτά αποτυπώθηκαν με σεμνότητα και συντροφικότητα  από όλους τους υποψηφίους.

Νέα  και παλαιότερα πρόσωπα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε σε μια πρωτόγνωρη  για τη χώρα μας διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.


Μίλησαν με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι  :Ανδρικός Ιωάννης 

Καραπιπέρης Παντελής 

Κάτσης Μάριος 

Κώτσης Νικόλαος 

Λαμπρακούλης Γεώργιος 

Μούκας Βασίλειος 


 Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μας.


Νεότερη Παλαιότερη