Βελόπουλος: Εμείς θα ξεμπαζώσουμε τα ψέματά σας για τα Τέμπη

 

Αιχμές προς την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα για την τραγωδία των Τεμπών αφήνει μέσω δήλωσής του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Από τον Μάρτιο του 2023 είχαμε καταγγείλει το μπάζωμα και το ξεμπάζωμα. Δυστυχώς, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανένα κόμμα δεν μας άκουγε από τότε. Η κυβέρνηση αλλά και όλη η αντιπολίτευση αδιαφορούσαν», τονίζει.

Σημείωσε ότι «τότε, μάλιστα, πολλοί εξ αυτών μας έλεγαν και ψεκασμένους. Μετά και την επιβεβαίωσή μας επιστρέφουμε τις ύβρεις για τους ψεκασμένους, τους αποκαλούμε εμείς ψεκασμένους και τους ρωτάμε: Θέλετε να πάμε μέχρι τέλους την ιστορία; Διότι εμείς θα ξεμπαζώσουμε τα ψέματά σας. Αυτή είναι η γραμμή της λογικής της Ελληνικής Λύσης».

Πυρά Βελόπουλου κατά ΝΔ: Είστε η κυβέρνηση της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών
Αναφερόμενος στο έγκλημα στους Αγ. Αναργύρους, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε για την δολοφονία της 28χρονης, ότι «πάλι η κυβέρνηση θα τα ρίξει στον τηλεφωνητή. Πάλι ψάχνει να βρει σταθμάρχη. Όταν δεν μπορείς να άρχεις, ψάχνεις να βρεις πού είναι ο σταθμάρχης».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η αστυνομία, για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά στην χώρα μας, πρέπει να έχει τέσσερα πολύ απλά πράγματα: Καλούς μισθούς, καλή εκπαίδευση, καλή οργάνωση, καλή κυβέρνηση. Δυστυχώς δεν έχει τίποτα από όλα αυτά. Και το κυριότερο, εμείς ζητάμε αστυνομία για τους πολίτες και όχι για τους εφοπλιστές και τους ολιγάρχες».
Νεότερη Παλαιότερη