Ηγουμενιτσα: Άνοιξε η κάθοδος με δυσκολία η άνοδος- Ποτε θα γίνει η ολοκλήρωση του έργου;



Πριν από περίπου τέσσερα  χρόνια, στην πόλη της Ηγουμενίτσας ξεκίνησε ένα φιλόδοξο έργο αναβάθμισης του οδικού δικτύου, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και της ασφάλειας στους δρόμους της. Αυτό το έργο περιλάμβανε την επέκταση των οδών, την ανακατασκευή των πεζοδρομίων, την προσθήκη κυκλικών κόμβων καθώς και νέου φωτισμού.


Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο τμήμα του έργου παραμένει ανολοκλήρωτο για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Είναι ζωτικής σημασίας να ληφθούν άμεσα μέτρα από τις τοπικές αρχές προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα αυτό. Παράλληλα, πρέπει να αναγνωριστούν οι κίνδυνοι που επιφέρει η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου, συμπεριλαμβανομένων των αυξημένων κινδύνων ατυχημάτων στην περιοχή. 


Επιπρόσθετα, η κάθοδος των οχημάτων άνοιξε και έγινε μονόδρομος, ενώ η άνοδος πραγματοποιείται πλέον με... ζιk ζακ. Αυτές οι αλλαγές έχουν προκαλέσει προβλήματα, καθώς έχουν επιδεινώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και αυξάνουν την επικινδυνότητα στους δρόμους. Επιπλέον, η διέλευση βαρέων οχημάτων και του ΕΚΑΒ μέσω της περιοχής απαιτεί επείγουσα δράση για την ολοκλήρωση του έργου προς όφελος της ασφάλειας και της καλής λειτουργίας του οδικού δικτύου.

Νεότερη Παλαιότερη