Τι να φορέσεις σε ένα γάμο σαν καλεσμένη

A bouquet of flowers on the beach

Description automatically generated

Η περίοδος των γάμων ξεκινάει και official και με το που πάρεις το προσκλητήριο στα χέρια σου, ξεκινάνε οι προβληματισμοί για το τι θα φορέσεις εκείνη τη μέρα. Έχεις βαρεθεί τα ρούχα και τα παπούτσια που έχεις στην ντουλάπα σου και θέλεις να ψωνίσεις καινούρια ώστε να είσαι άνετη σε κάθε event και ταυτόχρονα να έχεις μία μοναδική εμφάνιση που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Σημαντικό ρόλο στο look σου παίζει η σχέση σου με το άτομο που παντρεύεται, σε ποιο μέρος θα γίνει ο γάμος και η ώρα.

Γάμος στην πόλη 

Ένα μοντέρνο και απλό φόρεμα είναι μια must επιλογή ανεξαρτήτως αν το πρόσωπο είναι κοντινό. Θα μπορούσε να συνδυαστεί με ψιλό ή και κοντό τακούνι σε ένα ουδέτερο χρώμα ή σε nude αποχρώσεις. Πιθανόν να έχεις και στην ντουλάπα σας ένα μονόχρωμο, κομψό παπούτσι οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούριο. Φόρεσε επίσης τα αγαπημένα σου κοσμήματα δίνοντας βάσης στο τελικό σύνολο και προσθέτοντας extra λάμψη.

Γάμος σε νησί

Μια πολύ όμορφη περίπτωση γιατί θα ταξιδέψεις σε άλλο μέρος και θα νιώσεις ότι πηγαίνεις διακοπές. Αυτή η μικρή εξόρμηση θα σας ανανεώσει ψυχολογικά. Πάμε τώρα στο κομμάτι της ενδυμασίας. Ένα μακρύ ή και midi φόρεμα με έντονα ή και απλά χρώματα, θα ταίριαζε σε αυτή την περίπτωση. Συγκεκριμένα το σχέδιο με τα λουλούδια είναι το ιδανικό. Για παπούτσια, η πιο safe επιλογή είναι τα σανδάλια γυναικεία ή τα πέδιλα γυναικεία γιατί συνήθως στα νησιά το έδαφος είναι λίγο ανώμαλο ή αν ο γάμος γίνει σε παραλία, υπάρχει πιθανότητα να παραπατήσεις στην άμμο αν φορέσεις  ψηλά πέδιλα. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα πανωφόρι διότι το βράδυ λόγω υγρασίας θα έχει κρύο. Φρόντισε το μακιγιάζ σου να μην είναι πολύ έντονο και σκουρόχρωμα γιατί λόγω υψηλών θερμοκρασιών, μπορεί να ξεβάψει. Συνδύασέ τα με chic & glam κοσμήματα που θα ταιριάζουν με το περιβάλλον!

Γάμος σε χωριό

Πολύ πιθανό ο γάμος να γίνει σε εξωτερικό χώρο που σημαίνει ότι θα περιλαμβάνει εξωτερικές δραστηριότητες σε όμορφα τοπία. Το κλίμα θα είναι πιο χαλαρό και μπορεί να συναντήσεις και γνωστούς που είχες να δεις χρόνια. Ένα χαλαρό φόρεμα με διακριτικά σχέδια ή ένας συνδυασμός μπλούζας με φούστα είναι η ιδανική επιλογή. Και σε αυτή την περίπτωση λόγω εξωτερικών δραστηριοτήτων, καλό είναι να αποφύγεις το τακούνι. Αν θέλεις να φορέσεις κάτιμε ψηλό τακούνι, αγόρασε ένα ζευγάρι πλατφόρμες που σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Συνδύασέ τα με μια τσάντα και τα κομψά σου κοσμήματα.

Ό,τι και να επιλέξεις, να φροντίσεις να είσαι άνετη και να περάσεις όμορφα. Αν υπάρχει dress code, καλό είναι να τον σεβαστείτε!

Νεότερη Παλαιότερη