Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης



 H Ηγουμενίτσα θα είναι ο πρώτος σταθμός της τριήμερης περιοδείας στην Ήπειρο, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται από τη Μ. Πέμπτη στην Κέρκυρα όπου θα περάσει τις μέρες του Πάσχα. Την Τρίτη μετά το Πάσχα θα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα ξεναγηθεί στα έργα του λιμανιού και θα καταγγείλει την παραχώρηση σε ιδιώτη, ενώ θα επισκεφθεί το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και θα κάνει βόλτα στην παραλία της πόλης. Για την ίδια μέρα λογικά περιλαμβάνεται και η επίσκεψη στην Πρέβεζα.

Την Άρτα θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Στέφανος Κασσελάκης θα φτάσει στην πόλη της Άρτας στις 10:30 και θα έχει συνάντηση στο Επιμελητήριο Άρτας με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία, όπου θα κάνει μια σύντομη στάση για καφέ και θα περπατήσει στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τα κύρια προβλήματα της καθημερινότητας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίλυσή τους.

Ακολούθως, ο Στέφανος Κασσελάκης θα ξεναγηθεί στο εμβληματικό Βυζαντινό Μνημείο της Παναγίας της Παρηγορήτισσας και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων στην αρχαιολογία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της επίσκεψης για την Πρέβεζα του Στ. Κασσελάκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Στις 19:00 επίσκεψη στο νοσοκομείο της Πρέβεζας
  • Στις 20:00 περιοδεία στην αγορά της πόλης. Σημείο συνάντησης DIONI BOUTIQUE HOTEL – Καλού 4

Από το απόγευμα της Τετάρτης και την Πέμπτη το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς στην πόλη και το Νομό των Ιωαννίνων.

 

Νεότερη Παλαιότερη