Κυριάκος Βελόπουλος: Η Ελληνική Λύση ήρθε για να κυβερνήσει Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές.Ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε μετά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές που φέρνουν την Ελληνική Λύση στην 3ή ή την 4η θέση πως «σήμερα γεννήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης. Νικήσαμε παρά τον πόλεμο και καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να συστρατευθούν».

«Σήμερα γεννήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε τη ρήξη και τεράστια ανατροπή παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε. Καλούμε όλους τους Έλληνες να συστρατευθούν με την Ελληνική Λύση για να υπάρξει πατριωτική διακυβέρνηση στον τόπο.

Ευχόμαστε κάποια στιγμή τα ΜΜΕ να αντιληφθούν ότι η Ελληνική Λύση είναι ένα αμιγώς εθνικό κοινωνιό λαϊκό κόμμα που ήρθε για να κυβερνήσει, λέγοντας ότι είναι δύναμη ευθύνης. 

Ας δουν τα αποτελέσματα στη Θράκη, μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι γιατί αυτό είναι το χειρότερο από όλα.Θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε την Ελλάδα. Βγήκαμε από τον βούρκο που η Ν.Δ. δημιούργησε, οι πατριώτες είναι δίπλα μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε».


Νεότερη Παλαιότερη