Type Here to Get Search Results !

  

 


 


 


 


Θεσπρωτία: Η Σαγιάδα γέμισε γεύσεις και μουσική στη 2η Βραδιά Γευσιγνωσίας

 



Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους επισκεπτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2025, στην παραλία Σαγιάδας, η 2η Βραδιά Γευσιγνωσίας με επίκεντρο πρωτότυπους ψαρομεζέδες από φρέσκα ψάρια εκτροφής FISH FROM GREECE.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών Νομού Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλιατών, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, καθώς και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαγιάδας και τη Δημοτική Κοινότητα Σαγιάδας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο δήμαρχος Φιλιατών Βασίλειος Τσίγκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνελόπη Σταμάτη, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Φερεντίνος, Παρασκευάς Τσεβας, Σοφία Στάθη, Σπύρος Κολιομίχος, Δημήτρης Ρούμπης και Ηλιάνα Σπανοπούλου, καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος Παναγιώτα Αγγέλη. Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.


Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από την ορχήστρα των Λένα Ισμαηλίδου, Bill Rizos και Γιάννη Βασιλείου, προσφέροντας κέφι και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυναν οι διοργανωτές σε όλους όσοι στήριξαν την εκδήλωση, στους εθελοντές, τον Λιμενικό Σταθμό Σαγιάδας, τους εργαζόμενους της Μαθητικής Εστίας Φιλιατών, καθώς και στη σεφ Μαρία Ζωή και την ομάδα της για την προετοιμασία των γευστικών ψαρομεζέδων.


Το ραντεβού ανανεώθηκε για την 3η Βραδιά Γευσιγνωσίας στις 6 Αυγούστου 2026.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad


Bottom Post Ad