Μετά την πρόσφατη κακοκαιρία, ένα μικρό περιστατικό στην παραλία του Δρεπάνου Ηγουμενίτσας υπενθύμισε την αξία της ανθρώπινης ευαισθησίας. Ένας νεαρός γλάρος βρέθηκε με σπασμένο πόδι, αδύναμος να πετάξει και να επιβιώσει χωρίς βοήθεια.
Η έγκαιρη παρέμβαση των ναυαγοσωστών ήταν καθοριστική. Με φροντίδα και προσοχή, προσέφεραν άμεση βοήθεια στο πτηνό, αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο τους όχι μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για τα ζώα που χρειάζονται προστασία.
Το μικρό πτηνό θα μεταφερθεί στην ΑΝΙΜΑ για την περαιτέρω φροντίδα του και την αποκατάσταση της υγείας του. Η πράξη των ναυαγοσωστών, που ανέλαβαν τη φροντίδα χωρίς δισταγμό, αξίζει θερμά συγχαρητήρια για την ευαισθησία και τον σεβασμό προς κάθε μορφή ζωής.








