Type Here to Get Search Results !

  

 


 


 


Ηγουμενίτσα: Θέματα ειδικής συνεδρίασης για τη 6η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής

 




Στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη συνεδριακή αίθουσα του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας στις 22 Δεκεμβρίου 2025, θα συζητηθούν τα θέματα που κατατέθηκαν εγγράφως από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπους παρατάξεων.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν κατατέθηκαν θέματα από την παράταξη του Δημάρχου, ενώ οι προτάσεις της μειοψηφίας επικεντρώνονται κυρίως σε ζητήματα υποδομών, μελετών και κοινωνικών έργων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η πορεία χρηματοδοτήσεων και εκπόνησης μελετών της ΔΕΥΑΗ, η υλοποίηση έργων υποδομής στη Δημοτική Ενότητα Ηγουμενίτσας και η πρόταση για δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ, η οποία αναμένει περαιτέρω ενέργειες από τη νέα Δημοτική Αρχή.


Από τις δημοτικές κοινότητες δεν κατατέθηκε κανένα θέμα. Η ειδική συνεδρίαση αποτελεί θεσμική υποχρέωση για τη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής και παρέχει την ευκαιρία για ενημέρωση και διαφάνεια προς τους πολίτες σχετικά με την πορεία έργων και πρωτοβουλιών του Δήμου.


Top Post Ad


Bottom Post Ad