Type Here to Get Search Results !

  

 


 


 


Ηγουμενίτσα: Οδηγός εισήλθε ανάποδα στην οδό Κύπρου

 


Μια μικρή αναστάτωση σημειώθηκε στην οδό Κύπρου, όταν οδηγός οχήματος κινήθηκε για λίγα μέτρα αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιο ατύχημα.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι πιθανό ο οδηγός να μπερδεύτηκε, καθώς φαίνεται πως δεν γνώριζε καλά την περιοχή και ακολούθησε λανθασμένη κατεύθυνση. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ορισμένες πινακίδες σήμανσης στην περιοχή φέρουν αυτοκόλλητα ή είναι μερικώς καλυμμένες, γεγονός που ενδεχομένως δυσχεραίνει την άμεση και σωστή ανάγνωσή τους.




Το περιστατικό έγινε γρήγορα αντιληπτό από άλλους οδηγούς, οι οποίοι ειδοποίησαν εγκαίρως τον οδηγό. Εκείνος αντέδρασε άμεσα, αντιλήφθηκε το λάθος του και διόρθωσε την πορεία του, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο.


Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ το συμβάν αναδεικνύει τη σημασία της σαφούς οδικής σήμανσης, αλλά και της ψύχραιμης στάσης των οδηγών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad


Bottom Post Ad