Type Here to Get Search Results !

  

 


 


 


 




Εγνατία Οδός: Προσωρινές ρυθμίσεις και βραδυπορία από το Λιμάνι Ηγουμενίτσας έως το Ελευθεροχώρι

 


Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Εγνατίας Οδού (Α2) εντός του Νομού Θεσπρωτίας προχωρά η Διεύθυνση Αστυνομίας, λόγω της προγραμματισμένης μεταφοράς υπερμεγεθών και υπερβαρέων φορτίων.

Σύμφωνα με την απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας, οι ρυθμίσεις αφορούν το οδικό δίκτυο από τη χιλιομετρική θέση 0,000 έως την 48,800. Πρακτικά, οι περιορισμοί ξεκινούν από την είσοδο του αυτοκινητοδρόμου στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και εκτείνονται σε όλο το θεσπρωτικό τμήμα, φτάνοντας έως την περιοχή του Ελευθεροχωρίου, κοντά στα όρια με τον Νομό Ιωαννίνων.

Οι ρυθμίσεις θα βρίσκονται σε ισχύ από την Τρίτη 17 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των ειδικών οχημάτων της εταιρείας «SUPER CARGO SHIPPING AND FORWARDING LTD», θα εφαρμοστούν τα εξής:

  • Βραδυπορία κυκλοφορίας: Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες υπό την επίβλεψη των αρχών, χωρίς ωστόσο να διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία σε κανένα σημείο.

  • Νυχτερινές ώρες: Για την ελαχιστοποίηση της όχλησης και την αποφυγή συμφόρησης, οι μεταφορές έχουν προγραμματιστεί να γίνουν κατά τις βραδινές ώρες.

  • Ρόλος της Τροχαίας: Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας διατηρεί τη δυνατότητα τροποποίησης των ωρών διέλευσης, αν αυτό κριθεί απαραίτητο για την οδική ασφάλεια.

Προσοχή στις παραβάσεις

Η Αστυνομική Διεύθυνση εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς η συμμόρφωση με τη σήμανση και τις υποδείξεις των οργάνων είναι υποχρεωτική. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται βάσει του ισχύοντος Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν.5209/2025).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad


Bottom Post Ad