Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην 83η ΔΕΘ.

0

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετέχει και φέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης υπό την διοργάνωση της HELEXPO (08 έως 16 Σεπτεμβρίου), στο Περίπτερο 3 Stand 2, έκτασης 12τ.μ. φιλοξενώντας τις ακόλουθες επιχειρήσεις:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
ΚΔ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Έκθεση λειτουργεί τις καθημερινές από 16.00 έως 22.00 και το Σάββατο & Κυριακή από 10.00 έως 22.00. Τιμώμενη χώρα για το 2018 οι Η.Π.Α.

Υπεύθυνοι Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την λειτουργία του περιπτέρου μας (εγκατάσταση και την άρση του) είναι τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, η κα Βασιλική Τσώτου Υπεύθυνη ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων (για την εγκατάσταση) και ο κος Κωνσταντίνος Καλιαμούρης Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος, η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλούν τους επισκέπτες της ΔΕΘ να μας τιμήσουν επισκεπτόμενοι το χώρο του περιπτέρου μας.

Η ανωτέρω δράση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here