Μάριος Κάτσης: 50.000 ευρώ για την κατασκευή γηπέδου beach volley στην πόλη της Ηγουμενίτσας

0

Στο πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων 2018, εντάχτηκε το νέο έργο που άφορα την κατασκευή γηπέδου beach volley, στο Δήμο Ηγουμενιτσας. Το ύψος της χρηματοδότησης να φτάνει έως και τις 50.000 ευρω Ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η έμπρακτη στήριξη και η ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της επαρχίας, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να μπορούν αυτές οι υποδομές να σταθούν στο ύψος των κοινωνικών αναγκών, είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας. Το συγκεκριμένο έργο δέσμευσή μας και θα γίνει πράξη.

Έπειτα από την ένταξη στο ΠΔΕ του έργου που αφορά την βελτίωση του γηπέδου των τοπικών κοινοτήτων Καστρίου – Αγίου Βλασίου, ύψους 70.000€, καθώς και της ένταξης του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα για την αναβάθμιση του αύλειου χώρου και των αθλητικών εγκαταστάσεών του, έχουμε τη χρηματοδότηση ακόμα σημαντικής αθλητικής υποδομής που αφορά την κατασκευή γηπέδου beach volley στο Δήμο Ηγουμενίτσας (ΑΔΑ: 6Ω5ω465ΧΙ8-Σ53).

Η βελτίωση των συνθηκών για τους αθλούμενους συμπολίτες μας, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, η δυνατότητα κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας που προσφέρει ο αθλητισμός, χρειάζονται την αμέριστη στήριξη των πολιτικών μας τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here