Νικολέττα Καρρά-Φώτος Πιττάτζης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους!

0

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πριν περίπου δύο εβδομάδες πως η Νικολέττα Καρρά και ο σύζυγός της Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να μην είναι πλέον ζευγάρι. Εδώ και καιρό ακουγόταν ότι είχαν εμφανιστεί σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού, αλλά ο χωρισμός τους δημιούργησε μεγάλο θόρυβο στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπιζε κρίση εδώ και λίγο καιρό και η φθορά που είχε επιφέρει η τριβή των επτά χρόνων γάμου είχε γίνει πλέον αισθητή και στους δύο. Η Νικολέττα Καρρά είχε πάρει κάποια ρούχα και είχε αφήσει το πολυτελές σπίτι τους και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά πάντοτε επέστρεφε όταν οι δυο τους αποφάσιζαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Οι χωριστές διακοπές τους σε Κύπρο και Κρήτη και τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους.

Ο Φώτος πέρασε τις γιορτές στην Κύπρο με την οικογένειά του και η Νικολέττα στην Κρήτη με καλούς της φίλους. Τι οδήγησε, όμως, το ζευγάρι να κάνει χωριστά διακοπές τις ημέρες του Πάσχα; Η απάντηση που δίνουν οι δικοί τους άνθρωποι είναι πως αποφάσισαν να κάνουν αυτό το διάλειμμα προκειμένου να δουν καθαρά αν θα μπορέσουν να διασώσουν ή όχι τη σχέση τους.

«Πήραμε απόσταση για να δούμε πως θα κινηθούμε. Υπάρχουν προβλήματα στον γάμο μας και θέλουμε να δούμε αν μπορεί να κολλήσει και πάλι το γυαλί» φέρονται να λένε σε στενούς φίλους τους και φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν «Είμαστε σε διάσταση και μετράμε τις απώλειες. Είναι πολύ λεπτό το θέμα, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και τίποτα δεν έχει κριθεί, άρα δεν μπορώ να αναφερθώ σ’ αυτό. Έτσι και αλλιώς αυτό που γίνεται αφορά εμένα και τον Φώτο. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη», λέει η εντυπωσιακή ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

govastileto.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here