Κωστής Μαραβέγιας: Στο πλευρό της Τόνιας Σωτηροπούλου στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας!

0

Tο απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Everything is Wonderful» της Pia Mechler, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 23 Μαΐου, από τη Feelgood.

Μία απολαυστική δραματική κομεντί για τη δυνατή φιλία ανάμεσα σε δύο Ευρωπαίες που ψάχνουν την προσωπική τους ευτυχία, ενώ δοκιμάζουν τα όρια της ελευθερίας και της φιλίας τους κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρού στη Νέα Υόρκη. Πρωταγωνιστεί η λαμπερή Τόνια Σωτηροπούλου (Skyfall) στο πλάι της ταλαντούχας Pia Mechler, η οποία υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία αυτής της σύγχρονης ματιάς στον γυναικείο ψυχισμό.

Από το πλευρό της Τόνιας Σωτηροπούλου στην πρεμιέρα της δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της, Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος δεν πήγε στην πρεμιέρα. Ο γνωστός ηθοποιός είχε για πολλά χρόνια σχέση με την Τόνια Σωτηροπούλου, ωστόσο οι δυο τους απέφευγαν πάντα να μιλούν δημόσια για αυτό.

govastileto.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here