Πανιώνιος-Ολυμπιακός : Οφσάιντ, είναι. Ο Ντουρμισάι

0

Γκολ λέει κανονικό του Μασούρα στο 63΄ απόψε στη Νέα Σμύρνη και δώσε παραμύθι φούρναρη; Ναι, μια χαρά το κόλλησε. Γκολάρα. Δεν ήταν οφσάιντ. Η εκτέλεση. Μια μικρή λεπτομέρεια όμως απο εκείνες που χαλάνε μια ωραία ιστορία. Δεν έδειξε εκείνον οφσάιντ όμως ο δεύτερος επόπτης. Δεν υπέδειξε τον σκόρερ. Μια πάσα πριν σηκώνει τη σημαία ο βοηθός. Από τον Σπιριντόνοβιτς στον Ντουρμισάι που δευτερόλεπτα αργότερα προσφέρει το γκολ στο πιάτο του Μασούρα.

Ο Ντουρμισάι είναι οφσάιντ. Αυτόν είδε ο επόπτης. Αυτό έδειξε. Για αυτό και δεν είχε τίποτε φοβερές διαμαρτυρίες στην Νέα Σμύρνη πέρα από τον Ανιγκό. Γραμμή δεν υπάρχει, η Nova δεν το έπιασε κυκλοφόρησαν όμως μια σειρά από φωτογραφίες που όποιος τις κοιτάξει καλά προφανώς και θα καταλάβει. Τη σημαία ο πλάγιος τη σήκωσε στην πρώτη πάσα! Όχι στη δεύτερη που έφερε και το γκολ.

Πάμε τώρα και λιγάκι παρακάτω μιας και το αποψινό είναι μάλλον «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι». Πέναλτι μαρς στο 55΄με τον Παπαγεωργίου να αρπάζει από τη φανέλα τον Μπουχαλάκη και να τον πετά στο χορτάρι. Τίποτα ο Σκουλάς από τη Θεσσαλία. Γυρίζει τη μπάλα ο Φορτούνης στο 10΄παράλληλα στην περιοχή του Πανιωνίου, ξαπλώνει και διώχνει με το χέρι ο Κούρντι, τίποτα επίσης. Και μιας και τέτοιες ιστορίες τριτώνουν; Στο 74΄είναι μαρς κόκκινη κάρτα το χτύπημα με τις τάπες του Τσιλούλη στον Καμαρά!

Μην το κουράζουμε λοιπόν. Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν είναι η ιστορία. Η εξυγίανση έχει συγκεκριμένη στάση, και άποψη για τον Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα είναι για να τα κουβεντιάζουν τα παιδάκια στα social media, ή τίποτε περίεργοι που προφανώς θέλουν να διαγράψουν όσα ήδη λέει το… φετινό κοντέρ. Τη βουτιά +2 βαθμών του Πρίγιοβιτς με τον Αστέρα. Την βουτιά +2 βαθμών του Μάνταλου στην Τρίπολη. Τις ιστορίες που ως τώρα αλλοιώνουν στα αλήθεια τον βαθμολογικό πίνακα.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here