Προσφορά εδεσμάτων από την ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας στην ανοιξιάτικη εξοχή

0

Στον πολύ όμορφο προαύλιο χώρο του παρεκκηλσίου του αγίου Νικολάου, η ενορία Κεστρίνης, μετά τη θεία λειτουργία, με αφορμή την ανακομιδή των λειψάνων του αγίου Νικολάου, προσέφερε, τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2019. εδέσματα στους προσκυνητές (κρέατα, πίτες, γλυκά κ.λπ.). Τα εδέσματα  χορηγήθηκαν δωρεάν από τις οικογένειες του χωριού, που, στο σύνολό τους, στηρίζουν το ενοριακό έργο. Πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και μέλη του ΚΑΠΗ και του ΚΗΦΗ Φιλιατών, απόλαυσαν, εκτός από τα εδέσματα, και την ωραιότητα της ανοιξιάτικης φύσης.

Όπως τόνισε ο εφημέριος π. Ηλίας Μάκος, οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν δείγμα της αρμονικής  και ομόθυμης συλλογικής προσπάθειας, συμπαράστασης και στήριξης των κατοίκων του χωριού, ποροκειμένου η ενορία να ανταποκριθεί στο έργο της. Χωρίς την αποφασιστική συνδρομή και τη βοήθεια όλων των Κεστρινιωτών, η ενορία δεν θα μπορούσε να κάνει το παραμικρό.

Έρχεται όμως η καλή διάθεση των ανθρώπων, που με την ενεργή συμμετοχή τους, δίνουν τη δυνατότητα στην ενορία για ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση δράσεων. Ο σκοπός ένας: Να μοιραστεί το φως της Ορθοδοξίας, που διαρκώς περιμένει τη δική μας προθυμία και πίστη, για να μας φωτίσει.  Και να αναζητηθούν αειφόρες πηγές αναστάσιμης αγάπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here