Τι απαντά η Κορινθίου μετά τον σάλο για την αποκαλυπτική εμφάνιση της – ΒΙΝΤΕΟ

0

Μαρία Κορινθίου, πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ “Γοργόνες και Μάγκες” και υποδύεται τον ρόλο που ερμήνευσε η Μάρθα Καραγιάννη, πριν από 49 χρόνια.

Για τις ανάγκες της παράστασης η ηθοποιός φορά ένα αποκαλυπτικό κοστούμι, κάτι που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

“Να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο. Μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση. Μου το είχε πει η κυρία Μάρθα πως συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο ‘Κορίτσια για φίλημα’ είχε ακούσει πάρα πολλά και μου είπε ‘μη δίνεις σημασία’. Το ίδιο μου είπε και ο άνδρας μου. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα, άυπνοι, με πολύ μεράκι. Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι. Εάν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ” είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο: