Παναγιώτης Αποστόλου: Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την απύθμενη και εγκάρδια ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που με στήριξαν για να μπορέσω να κάνω το χειρουργείο.

0

Σε επιστολή που μας απέστειλε ο Παναγιώτης Αποστόλου μας αναφέρει:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την απύθμενη και εγκάρδια ευγνωμοσύνη στους ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ με στήριξαν με την δωρεά τούς ΠΡΆΞΗ για να μπορέσω να κάνω το χειρουργείο. Ό πρώην Γενικός Πρόξενος του Αμβούργου Γιώργος Αρναούτης, και ο ιερατικός προϊστάμενος Γεράσιμος Φραγκουλάκης, από την ενορία τριών Ιεραρχών Ανόβερου. Για την μεγάλη συμπαράσταση.

Ότι και να πει η ταπεινότητα μου και ότι και να γράψω θα’ ναι απειροελάχιστο σε σχέση με αυτό που νιώθω… Το μεγαλείο της ψυχής τους μου δίνει δύναμη να ξεδιπλώσω τον εσωτερικό αθλητή που κρύβω μέσα μου.

Μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο που μοιάζει με θηριοτροφείο πολλές φορές με ακάθαρτες προσευχές και ανόητες επιθυμίες, στον οποίο οι περισσότεροι με ένα πτυχιούχο και τσιμενταρισμένο Εγώ είναι χρυσοθήρες στην φλέβα του ατομικού ονείρου, υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν δρόμους με την ζεστή και τρυφερή καρδιά τους, το δημιουργικό τους πνεύμα και το καθαρό μυαλό..»

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Αποστόλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here