Πάνος Τόγιας: «Κοιμόμουν τρεις μέρες σε παγκάκι» [βίντεο]

0

Την αποκάλυψη πως για τρεις ημέρες κοιμόταν σε παγκάκι στην Αγγλία λόγω έλλειψης χρημάτων έκανε ο παίκτης του MasterChef 3, Πάνος Τόγιας.

Ο Πάνος, που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο MasterChef 3, ήταν καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν στην Αγγλία. Οπως είπε, εκείνος και ένας φίλος του ξέμειναν από χρήματα και για τρεις ημέρες κοιμόντουσαν σε παγκάκια και έκαναν βόλτες στο Λονδίνο. Μάλιστα, οι γονείς του το είχαν μάθει μετά από πολύ καιρό.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Πάνου Τόγια

«Στην Αθήνα έκανα δύο χρόνια τη σχολή μαγειρικής και μετά έφυγα κατευθείαν για Αγγλία. Στην αρχή δούλευα σε ένα χωριό στην Αγγλία, εκεί με βοήθησε να πάω μια κοπέλα. Δούλευα για πολύ λίγα λεφτά εκεί, ήταν περισσότερο για την εμπειρία. Γύρισα για να κάνω Χριστούγεννα στην Αθήνα κι επειδή ήμουν άφραγκος σκεφτόμουν να μην επιστρέψω στην Αγγλία. Ένας φίλος μου με έπεισε να πάμε στο Λονδίνο, εγώ είχα στην άκρη 400 ευρώ κι αυτός 300. Πήγαμε και για κάποιο διάστημα μέναμε σε ένα hostel. Ευτυχώς βρήκαμε κατευθείαν δουλειά», είπε ο πρώην παίκτης του MasterChef 3.

«Τα λεφτά μας για το hostel ήταν πολύ μετρημένα και ζητήσαμε από τις δουλειές μας να πληρωθούμε μαζί την ίδια μέρα για να νοικιάσουμε ένα δωμάτιο μαζί. Τα λεφτά μας τελείωσαν τρεις μέρες πριν πληρωθούμε, οπότε αυτές τις τρεις ημέρες κοιμόμασταν σε παγκάκια και απλά κάναμε βόλτες στο Λονδίνο. Έκανα τα πάντα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Στους γονείς μου δεν το είχα πει. Το είπα όταν γύρισα οριστικά από το Λονδίνο, μετά από πολύ καιρό», είπε ο Πάνος Τόγιας.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here