Κάννες 2019: Σάλος με το ταξίδι της Τίφανι Τραμπ αξίας 20.000 δολαρίων -Το πλήρωσαν οι… φορολογούμενοι!

0

Όλος ο καλός ο κόσμος φαίνεται πως πήγε φέτος στο φεστιβάλ των Καννών. Και μεταξύ αυτών η μικρότερη κόρη του Αμερικανού προέδρου, Τίφανι Τραμπ με τον αγαπημένο της Μάικλ Μπούλος.

Το θέμα όμως είναι πως το τριήμερο ταξίδι της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ στη Γαλλία, κόστισε στους Αμερικανούς φορολογούμενους πολίτες περίπου 20.000 δολάρια, κάτι φυσικά που δεν τους χαροποίησε. Σύμφωνα με το USASpending.gov, που παρακολουθεί τις κυβερνητικές δαπάνες, καταβλήθηκε το ποσό των 19.213 δολαρίων για την Τίφανι Τραμπ και την ομάδα ασφαλείας της προκειμένου να διαμείνει στο Marriott Jesta Fontainebleau από τις 17 Μαΐου έως τις 20 Μαΐου.

Με αέρα ντίβας η Τίφανι Τραμπ περπατά στους δρόμους των Καννών συνοδευόμενη από τον σωματοφύλακά της

Ωστόσο, αυτός ο αριθμός δεν περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, τυχόν υπερωρίες ή τις ημερήσιες αποζημιώσεις που καταβάλλει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, Τζούλια ΜαΜουράϊ, δήλωσε στο Quartz: «Για λόγους ασφαλείας, η μυστική υπηρεσία δεν μπορεί να συζητήσει συγκεκριμένα ή γενικά τα μέσα, τις μεθόδους, τους πόρους, το κόστος ή τα νούμερα που χρησιμοποιούμε για να εκτελέσουμε τις προστατευτικές μας ευθύνες».

Περίπου 20.000 δολάρια κόστισε μόνο η διαμονή της Τίφανι Τραμπ και του Μάικλ Μπούλος στο τριήμερο ταξίδι τους στις Κάννες
Περίπου 20.000 δολάρια κόστισε μόνο η διαμονή της Τίφανι Τραμπ και του Μάικλ Μπούλος στο τριήμερο ταξίδι τους στις Κάννες

Όσο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι στην εξουσία, τόσο η Τίφανι Τραμπ όσο και η υπόλοιπη οικογένεια επιτρέπεται να έχουν την δική τους ομάδα ασφαλείας καθώς και τα κεφάλαια που απαιτούνται για την μεταφορά τους.

Και φυσικά, οι Αμερικανοί φορολογούμενοι πρέπει να καλύπτουν αυτά τα έξοδα. Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα ταξίδι αναψυχής της Τίφανι Τραμπ με τον σύντροφό της, Μάικλ Μπούλος, τον οποίο γνώρισε στις διακοπές της στην Μύκονο.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here