Το μήνυμα μετά την απόρριψη και το ξέσπασμα στο Next Top Model

0

Η Θεσσαλονικιά Ιωάννα Μάρκου γνώρισε την απόρριψη από τους τέσσερις κριτές του Greece’s Next Top Model. Αίσθηση προκάλεσε η αντίδρασή της, καθώς μετά την απόρριψη ξέσπασε εναντίον των κριτών, και κυρίως κατά των Άγγελου Μπράτη και Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Με ένα μήνυμα σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μάρκου στέλνει το δικό της μήνυμα για τη χθεσινή της απόρριψη.

«Στιγμιότυπα από την συμμετοχή μου στις audition του @gntmgr. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δεν μετάνιωσα και θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι το βασικό είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή όπως εμείς ξέρουμε.

Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του. Αυτή είναι η αξιολόγηση που μας κάνει πιο ώριμους. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάμε να κάνουμε πράγματα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και με την δύναμη της θέλησής μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σας ευχαριστώ!», έγραψε.

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here