Ευχαριστήρια επιστολή του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντίνου Κοτζαπαναγιώτου

0

Φίλες και φίλοι

Μετά την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων, σύμφωνα με την οποία κατατάχτηκα μεταξύ των πρώτων στον πίνακα εκλογής, οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και αυτούς που ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να με ψηφίσουν για διάφορους λόγους. Ακολούθως ευχαριστώ τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννη Γόγολο για την δυνατότητα που μου έδωσε να συμμετέχω σε έναν ωραίο εκλογικό αγώνα καθώς τους συνυποψηφίους μου για την πορεία που κάναμε όλο αυτό το διάστημα.

Οι εκλογές τελείωσαν και τα προβλήματα υπάρχουν. Όπως γίνεται πάντα, άλλα θα επιλύονται και άλλα όχι και ενδεχομένως να δημιουργηθούν νέα ή διαφορετικά. Δηλώνω ότι θα είμαι ένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους που θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε ο Δήμος να κινηθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Υπογραμμίζω τη σημαντική παρουσία συγχωριανών στο Δημοτικό Συμβούλιο από όλους τους συνδυασμούς. Είναι ευχής έργον για τη Ν. Σελεύκεια αυτό, αλλά θα κριθούμε για το αντικειμενικά καλό που οφείλουμε να υπηρετούμε τόσο για το χωριό μας, όσο και τα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου Ηγουμενίτσας για μια ακόμη φορά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΟΛΟΥΣ.!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here