Μαρίνα Πατούλη: Chic εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της στην προεκλογική του ομιλία!

0

Ο Γιώργος Πατούλης έχει το προβάδισμα από την προηγούμενη Κυριακή των εκλογών και αυτή την Κυριακή ετοιμάζονται για τον δεύτερο γύρω των εκλογών .

Η Μαρίνα Πατούλη δεν σταματά να στηρίζει τον σύζυγό της και να βρίσκεται στο πλευρό του. Με τον συνδυασμό Νέα Αρχή, ο Γιώργος Πατούλης έχει ως στόχο την Περιφέρεια Αττικής και φυσικά έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη και τον γιο τους.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Πατούλης έδωσε την κεντρική του ομιλία στην Πλατεία Κλαθμώνος και τις εντυπώσεις φυσικά έκλεψε η σύζυγός τους. Η ίδια δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή πρέπει να δώσουμε ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στον #giorgospatoulis για την Περιφέρεια Αττικής!».

Ενώ, και ο Γιώργος Πατούλης έστειλε το δικό του μήνυμα: «Σε λίγα 24ώρα οι πολίτες καλούνται για δεύτερη φορά, να μας δώσουν τη δύναμη και να μας εμπιστευτούν προκειμένου να φέρουμε την κανονικότητα στην Αττική! Τα προβλήματα είναι μεγάλα αλλά οι δυνατότητες μας είναι μεγαλύτερες! Την Κυριακή συμμετέχουμε μαζικά! Δίνουμε τις απαντήσεις μας σε αυτούς που κράτησαν την Αττική στο χτες! Κάνουμε τους κατοίκους της Αττικής, Υπερήφανους Ξανά!».

govastileto.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here