Το παρασκήνιο της σύγκρουσης του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha και η έξοδος από το κανάλι

0

Όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Alpha, παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε με τη σειρά, «Τατουάζ».

Το συμβόλαιο του γνωστού ηθοποιού και σεναριογράφου λήγει στα τέλη του Ιουνίου, όταν δηλαδή ολοκληρώνεται και η σειρά. Αυτή την περίοδο, ο ίδιος ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα, που θα κάνει πρεμιέρα στου τηλεοπτικούς δέκτες από την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πρόθεση από τις δύο πλευρές, για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αφού υπάρχουν ορισμένες διαφωνίες μεταξύ τους. Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με το καστ και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, θα αποχωρήσουν από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Γιατί φεύγει από τον Alpha ο Ανδρέας Γεωργίου

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις», ψάχνει τώρα για νέα τηλεοπτική στέγη, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί με τρέιλερ μετά από το τέλος του «Τατουάζ», σύμφωνα με το Tv Έθνος. Έως τώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, για όσα ακούγονται. Πάντως οι δημιουργοί της σειράς, ποντάρουν στην ώρα προβολής της σειράς και θέλουν να είναι καθορισμένη από την αρχή και να μην υπάρξουν αλλαγές στη συνέχεια. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει θέσει σκληρούς όρους για τη νέα του δουλειά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διαφωνία μεταξύ του Ανδρέα Γεωργίου και του Alpha σχετίζεται με τα πνευματικά δικαιώματα στην περίπτωση που η σειρά πουληθεί στο εξωτερικό, αλλά και στην ώρα προβολής της. Το οικονομικό ζήτημα έπαιξε δευτερεύοντα ρόλο. Ο ίδιος μπορεί να έχει ερωτηθεί πολλές φορές, για το κανάλι που θα προβληθεί το νέο του σίριαλ, ωστόσο αποφεύγει να απαντήσει.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here