Ευχαριστήριο της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου κας Μυρτώ Λύκα

0

Και τώρα που τα πράγματα ηρέμησαν και οι εκλογές τελείωσαν ο καθένας από εμάς θα πρέπει να κάνει τον απολογισμό του. Ο δικός μου απολογισμός μετράει νέους φίλους. Στο υπέροχο ταξίδι των εκλογών έζησα όμορφες στιγμές αλλά και στιγμές που με πίκραναν. Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι θετικό.

Για μένα αυτές οι εκλογές ήταν ο τρόπος να δω ποιοι στέκονται δίπλα μου και ποιοι όχι καθώς από την αρχή ήξερα ότι η εκλογή μου ήταν δύσκολη ίσως και αδύνατη δίπλα σε κορυφαία στελέχη του χώρου. Μακριά από πολιτικές στηρίξεις και με δικές μου αποκλειστικά κ μόνο δυνάμεις κατάφερα να συγκεντρώσω 1142 σταυρούς. Σταυροί οι οποίοι είναι αποκλειστικά δικοί μου καθώς δεν ανήκω σε κάποιο από τα μεγάλα κόμματα που μπήκαν στον αγώνα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους τους.

Θέλω καταρχήν μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με ψήφισαν γιατί πίστεψαν σε εμένα. Ευχαριστώ αυτούς που με έκριναν είτε θετικά είτε αρνητικά. Με έκαναν σοφότερο άνθρωπο. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με ανέχτηκε τόσους μήνες και στήριξαν τον αγώνα μου. Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ Αλέξανδρο Καχριμάνη που πίστεψε σε εμένα και μου επέτρεψε να παλέψω για την εκλογή του.

Θα στέκομαι δίπλα του για πάντα. Περισσότερο απολους όμως ευχαριστω τον άντρα μου που επί δύο μήνες έζησε χωρίς εμένα καθώς έπρεπε να απουσιάζω από το σπίτι μου για το καλό του αγώνα. Θα είμαι παρόν όταν με χρειάζεται ο τόπος και θα παλεύω για όλους ανεξαρτήτως την στήριξη τους η όχι.

Όποιος θέλει να βοηθήσει δεν έχει ανάγκη για μια καρέκλα βοηθάει από όπου κι αν βρεθεί. Τέλος ευχαριστω τους συνυποψήφιους για τον ηθικό αγώνα που έκαναν και εύχομαι καλή επιτυχίαστα νέα καθήκοντα όσων εκλέχθηκαν. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Η Ήπειρος θα φτάσει ακόμη ψηλότερα!!!

Μυρτώ Λύκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here