«Τρύπα» 1 δισ. δολ. στον κύκλο εργασιών της Folli Follie και 290 εκατ. στο ταμείο

0

«Τρύπα» ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στον κύκλο εργασιών της Folli Follie Group στην Ασία και 290 εκατομμυρίων δολαρίων στα ταμειακά διαθέσιμα αποκαλύπτουν τα στοιχεία που συγκέντρωσε για την εταιρεία η Alvarez & Marsal.

Συγκεκριμένα η έκθεση της συμβουλευτικής εταιρείας Alvarez & Marsal η οποία αναφέρεται στα αποτελέσματα των ελέγχων που διεξήγαγε για τις εταιρείες του ομίλου FFG, στην Ασία παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Η Alvarez & Marsal διεξήγαγε έρευνα για τη χρήση του 2017 που τιτλοφορείται «Preliminary Restatement Findings with respect to the FF ASIA GROUP consolidated financial statements for fiscal year 2017».

Η επιμέρους αναλυτικής εγκληματολογική (forensic) έκθεση αναμένεται να παραδοθεί προσεχώς. Σημειώνεται ότι τα παραδοθέντα οικονομικά στοιχεία της Α&Μ δεν είναι οριστικά και αποτελούν το ενδιάμεσο στάδιο για τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του ομίλου.

Οι κυριότερες αλλαγές που επισήμανε η Α&Μ επί βασικών κονδυλίων της FFG Sourcing σε Δολάρια ΗΠΑ είναι οι εξής:

Νωρίτερα το kathimerini.gr αποκάλυψε τις χαοτικές αποκλίσεις στα πραγματικά μεγέθη της Folli Follie σύμφωνα με το πόρισμα της Alvarez.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η Folli Follie Group είναι ουσιαστικά ένας όμιλος πολύ μικρότερου μεγέθους από αυτόν που παρουσιάζονταν στις οικονομικές του καταστάσεις, περιλαμβάνονται στην έκθεση της Alvarez & Marshall για τη δραστηριότητα του ομίλου στην Ασία.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here