Το Zhidou πάει παντού

0

Με επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση περιηγήσεων του νέου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου Zhidou D2S σε επιλεγμένα νησιά των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα το μίνι της εταιρείας επισκέφτηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου τη Μύκονο, την Άνδρο, την Τήνο και τη Σαντορίνη, καλύπτοντας 2.000 χλμ. σε 10 ημέρες.

Αξιόπιστο, ευέλικτο, ποιοτικό και με αυτονομία το D2S, χάρη και στις κόμπακτ διαστάσεις του, αντεπεξήλθε σε κάθε πρόκληση (ανωφέρειες, κατωφέρειες, τσιμεντόδρομοι, πλακόστρωτα, χωματόδρομοι) που μπορεί να συναντήσει κανείς στα ελληνικά νησιά.

Μεγάλο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου η δυνατότητα φόρτισης των συσσωρευτών του σε απλή οικιακή πρίζα ρεύματος, γεγονός που του προσδίδει τη δυνατότητα να εφοδιάζεται παντού πολύ γρήγορα.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Zhidou D2S, ένα κόμπακτ προσθιοκίνητο αυτοκίνητο πόλης με καλές επιδόσεις (ανώτατη ταχ. 90 χλμ./ώρα με ηλεκτρονικό περιοριστή), εξαιρετική αυτονομία (180 χλμ.) χάρη στην συστοιχία προηγμένων μπαταριών λιθίου με ηλεκτρόδια υψηλής απόδοσης τελευταία γενιάς (τύπος LiNiCoMnO2), οικονομία κατανάλωσης (1,1 ευρώ ανά 100 χλμ.), σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης και πλήρες πακέτο στάνταρ εξοπλισμού, εμφανίστηκε πρόσφατα στη χώρα μας.

Η Zhidou Electric Cars που ανήκει στον κινέζικο οικονομικό κολοσσό της Geely Holding, ήλθε στην Ευρώπη και την Ελλάδα για να μείνει και τα «Zhidou Tours» συνεχίζονται με νέους προορισμούς γύρω από την Αττική.

Νίκος Τσάδαρης

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here