Το κτηνώδες αγροτικό των 175.000 ευρώ

0

Λένε πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να βελτιώσεις ένα αμάξι: κότσαρέ του τον κινητήρα του Hellcat!

Κι αυτό ακριβώς έκανε η Hennessey Performance με το Maximus 1000, τη δική της εκδοχή για το αγροτικό Gladiator. Αντικατέστησε τον V6 των 3,6 λίτρων της Jeep με τον κτηνώδη V8 των 6,2 λίτρων του Hellcat, ο οποίος αποδίδει όχι λιγότερα από 1.000 άλογα και εξίσου τρομακτική ροπή.

Για να κρατηθεί στον δρόμο το 2020 Hennessey Maximus 1000, υπέστη βέβαια πολλές ακόμα τροποποιήσεις, από αναρτήσεις και εγκέφαλο μέχρι εξατμίσεις και σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου. Και μεγαλύτερη, 20άρα, ζάντα φυσικά και λάστιχα υψηλών επιδόσεων από την BF Goodrich.

Ως ένα από τα μόλις 24 που θα κυκλοφορήσουν από τον Ιούλιο, με κάθε παραγγελία να χρειάζεται 4 μήνες για να ολοκληρωθεί, ο οίκος βελτιώσεων από το Τέξας των ΗΠΑ προσφέρει επιλογή στο δέρμα της καμπίνας, ακόμα και στο χρώμα και τον φωτισμό του λογοτύπου Maximus.

Το οποίο είναι φυσικά το πλέον δυνατό αγροτικό του κόσμου: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε το απόλυτο Jeep Gladiator», δήλωσε περιχαρής ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης John Hennessey. Και τα κατάφεραν, αλίμονο…

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here