Αλογο μπουκάρει σε μπαρ στη Γαλλία -Τρέχουν να σωθούν οι θαμώνες [βίντεο]

0

Σε μια γκανγκστερική ταινία μπορεί να δει κανείς ένα άλογο να μπουκάρει μέσα σε ένα μπαρ. Αλλά ποιος θα το περίμενε ότι αυτό θα συνέβαινε και στην πραγματικότητα και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Οι πελάτες ενός μπαρ απολάμβαναν ήσυχα τα ποτά τους στο ήσυχο κτίριο του Chantilly, βόρεια του Παρισιού, όταν ένα άλογο κούρσας έσπρωξε δυνατά την πόρτα και άρχισε να χτυπά επάνω σε καρέκλες και τραπέζια.

Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν το άλογο, που είναι έτοιμο για αγώνα, να μπαίνει στο μπαρ και να κατευθύνεται προς τον πάγκο στοιχημάτων.

Οι περισσότεροι θεατές, συμπεριλαμβανομένου και του έκπληκτου προσωπικού που σερβίρει στο μπαρ, φαίνονται να τρέχουν να βγουν αμέσως έξω.

Ο προπονητής του ιππέα, Jean-Marie Beguigne, επιβεβαίωσε ότι το άλογο εγκατέλειψε το αφεντικό του στους στάβλους του Chantilly Race Course, λιγότερο από ένα μίλι μακριά.

Ο Beguigne δήλωσε στην εφημερίδα Ouest France: «Ανάμεσα στην διαδρομή και στους στάβλους, ο αναβάτης έπεσε. Το άλογο δραπέτευσε βγαίνοντας στον δρόμο και διασχίζοντας έναν κυκλικό κόμβο, προτού μπει σε αυτό το μπαρ. Όλο το περιστατικό είναι μοναδικό».

Κανείς δεν τραυματίστηκε και ακόμη και το άλογο «δεν έδειξε σημάδια άγχους ή τραύματος» είπε ο Beguigne και πρόσθεσε πως το άλογο είχε «μια τάση για απόδραση» αλλά το βρήκε απίστευτο που έφτασε μέχρι το μπαρ.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here