Ήπειρος Απίστευτη κτηνωδία: Έκοψε τα αυτιά του σκύλου με τσεκούρι!

0

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα και ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου  ήρθε για να  αμαυρώσει το όποιο μήνυμα  αγάπης και σεβασμού στα ανυπεράσπιστα πλάσματα …

Αντιμέτωποι με την ανθρώπινη αγριότητα ήρθαν χθες οι εθελοντές της Animal Action Ioannina όταν ειδοποιήθηκαν από κάτοικο της Πεδινής Ιωαννίνων πως  ένα σκυλί χτυπημένο στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο ,πιθανότατα τσεκούρι ή κάποιο παρόμοιο εργαλείο και με κομμένα τα αυτιά του είχε βρει καταφύγιο  ανάμεσα σε  δύο τοίχους  κατοικιών του χωριού .
Κάποιος ή κάποιοι από τον οικισμό  θέλησαν προφανώς να τον σκοτώσουν ενώ άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής  τόσο  ο “πρωταγωνιστής” της κτηνωδίας   όσο και το αν άφησε το ζώο να ξεφύγει ή το κατάφερε από μόνο του ..

Ο σκύλος μεταφέρθηκε άμεσα στο κτηνιατρείο του κ.Μιχάλη Σίντου ο οποίος άνοιξε για εκείνον το ιατρείο του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση .
Ο κτηνίατρος σοκαρισμένος από την κατάσταση του ζώου  εξήγησε στους εθελοντές  της Animal Action Ioannina το μαρτύριο που  βίωσε  υπομονετικά το άτυχο ζώο   ,που κατάφερε να επιζήσει  υπομένοντας   φριχτούς πόνους ,ενώ  τα σκουλήκια είχαν  ήδη  κάνει την εμφάνισή τους ….
Το συμπαθές τετράποδο  μετά το χειρουργείο θα φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο σκύλων.
Οποιος επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά στην αποκατάστασή του ζώου μπορεί να επικοινωνήσει με inbox στη σελίδα της Animal Action Ioannina .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here