Θεσπρωτός, που έκανε διακοπές στην Αλβανία: “Τι δεν μου άρεσε…”

2

Θεσπρωτός, που έκανε διακοπές στη γειτονική Αλβανία, ο Δ. Κ., υποστηρίζει ότι οι προσφερόμενες υπηρεσίες σε κάποιους τομείς, όπως η εστίαση, δεν είναι καλές, ενώ αν πληρώνει κανείς σε ευρώ οι τιμές είναι ακριβές.  Μεταξύ άλλων επισημαίνει: “Τα φαγητά, που σερβίρονται, κακά σε ποιότητα, μικρά σε ποσότητα. Όσοι μιλούν για ψάρι φρέσκο, πρόκειται για κάτι, που δεν ισχύει.

Ακόμη και αυτή η έρημη «χωριάτικη» σαλάτα ακατάλληλα κομμένη, με λίγα κομματάκια αγγουροντομάτας και με …περίληψη φέτας μέσα . Οι χαρτοπετσέτες (αν δεν υπάρχουν στο τραπέζι) έρχονται μετρημένες. Αν καθίσουν 4 άτομα, το γκαρσόνι θα φέρει 4 χαρτοπετσέτες. Ο λογαριασμός είναι άλλη μία μεγάλη και αμαρτωλή ιστορία παντού.

Αν ο πελάτης πληρώσει με € η στρογγυλοποίηση θα γίνει προς τα πάνω βεβαίως και σε όποιον αριθμό βολεύει το κατάστημα. Για καθαριότητα και ποιότητα κατασκευής των WC ας μη μιλήσουμε καλύτερα. Στα παραπάνω υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, οι οποίες είναι σπάνιες, όσο και πολύ ακριβότερες. Διαφορά συμπεριφοράς και ποιότητας (αν θα βρεθεί) θα βρεθεί μόνο σε άτομα, που δούλεψαν για χρόνια στην Ελλάδα. Στην καντίνα εντός του αρχαιολογικού χώρου του Βουθρωτού, ένα μπουκαλάκι νερό πωλείται 170 lek, δηλαδή τα 4 πληρώνονται 680 lek. 680 λεκ = 5,6265€. Ζήτησαν (και πήραν) 6€. Πληρώνονται τα 4 μπουκαλάκια του 0,5λίτρου 6 €. 1,5€ το ένα μπουκαλάκι”.

ΠΗΓΗ http://katoci.blogspot.com

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here