Δούκισσα Νομικού: Η εξομολόγηση για την κόρη που περιμένει!

0

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Reallife και μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο πελαργός έρχεται!». «Ανυπομονούμε, πρώτα ο Θεός, να γνωρίσουμε και να αγκαλιάσουμε την κόρη μας που έρχεται στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας», επεσήμανε η ίδια.

Η γλυκιά μανούλα αποκάλυψε επίσης πως δεν έχουν βρει το όνομα που θα δώσουν στη μικρή. «Το όνομα θα το αποφασίσουμε όταν με το καλό γεννηθεί η μικρή. Θα προέρχεται, όμως, από μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε παραδοσιακοί».

Όσο ανυπόμονη είναι η Δούκισσα για την κόρη, που αναμένεται να υποδεχτεί σε λίγες ημέρες, άλλο τόσο είναι και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος, αν και λατρεύει τον γιο του, Σάββα, προσδοκούσε κάποια στιγμή να αποκτήσουν και ένα κορίτσι. «Ο Δημήτρης είναι τόσο τρυφερός και γλυκός. Είναι μοναδικό και ξεχωριστό πλάσμα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του: την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελό του, τον τρόπο που με φροντίζει, με αγαπά, τον τρόπο που αγαπάει τον Σάββα μας. Είναι εξαιρετικός πατέρας», είχε δηλώσει για εκείνον η γυναίκα της ζωής του.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here