Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μου!»

0

H Κατερίνα Καινούργιου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της,καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Φίλιππου Τσακρίδη – Παναγόπουλου.

Οι δυο τους πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί σε Μύκονο και Κέρκυρα, ενώ μόλις πριν μερικές ημέρες επέστρεψαν από ένα μοναδικό ταξίδι στο Τόκιο, όπου βίωσαν νέες εμπειρίες

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε πριν λίγο την αγαπημένη της εποχή, δημοσιεύοντας μια άκρως σέξι φωτογραφία της με ένα ολόσωμο μπλε μαγιό, την οποία συνόδευσε με μια λεζάντα, η οποία υποδήλωνε την προσωπική της ευτυχία! «Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μου! «Γεμάτο εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζήσαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας, όπως τα λευκά μέρη κάτω από ένα μαγιό. Όσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας, πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζονται πολλά…» Και τι; Τώρα τελείωσε; Αλλά…καλώς ήρθες Σεπτέμβρη… ας είσαι και συ υπέροχος… Λοιπόν ,ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι σας;», έγραψε χαρακτηριστικά.

govastileto.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here