Τζάστιν Μπίμπερ: Η φήμη οδηγεί τα παιδιά-θαύματα στην αυτοκαταστροφή

0

Για τις δυσκολίες που περνούν τα παιδιά-αστέρες μίλησε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ομολογώντας ότι, το να κυνηγάει την πρωτιά στο καλλιτεχνικό στερέωμα, από τα παιδικά του χρόνια τον οδήγησαν στη χρήση ναρκωτικών και στην αυτοκαταστροφή. Ο 25χρονος ποπ σταρ είναι ένα από τα πολλά πρώην παιδιά-αστέρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, που στη συνέχεια της ζωή τους κατέρρευσε, αντιμετωπίζοντας πολλά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έπεσαν και στην παγίδα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αισθάνθηκε ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή ήταν ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει τα καθημερινά, βασικά προβλήματα, γιατί πάντα είχε ανθρώπους κοντά του, που έκαναν τα πάντα γι’ αυτόν, αναφέρει το ΑΠΕ.

Εκτός από το γεγονός ότι δεν έμαθε τίποτα από την καθημερινή ζωή, ο Τζάστιν είπε ότι δεν είχε καμία ευθύνη, καθώς δεν έλαβε καμία απόφαση για τον εαυτό του. «Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις στατιστικές για τα παιδιά-αστέρες και την έκβαση της ζωής τους;» έγραψε. «Υπάρχει μια παράλογη πίεση και ευθύνη για ένα παιδί του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα, οι μετωπιαίοι λοβοί (κέντρα λήψης αποφάσεων) δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα», τόνισε.

«Εκεί που ήμουν ένα 13χρονο αγόρι από μία μικρή πόλη, βρέθηκα να πρωταγωνιστώ μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έλεγαν ότι με αγαπούσαν και το πόσο σπουδαίος ήμουν… Όλοι έκαναν τα πάντα για μένα, έτσι ποτέ δεν έμαθα ούτε τα βασικά πράγματα υπευθυνότητας. Έτσι, έφτασα στα 18 μου χρόνια χωρίς καμιά ικανότητα να αντιμετωπίσω τον πραγματικό κόσμο, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα. Αυτό είναι τρομακτικό για τον καθένα», έγραψε ο Τζάστιν.

Και συνέχισε: «Μέχρι τα 20 μου είχα πάρει κάθε κακή απόφαση που θα μπορούσατε να σκεφτείτε και από ένας από τους πιο αγαπημένους και λατρεμένους ανθρώπους στον κόσμο έγινα το πιο γελοίο και μισητό πρόσωπο στον κόσμο!».

Εκτός από τις συλλήψεις και τις εκρήξεις θυμού, ο Τζάστιν παραδέχτηκε ότι είναι χρήστης ουσιών και έχει κακή συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες. «Άρχισα να παίρνω βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποίησα όλες τις σχέσεις μου, έγινα ανυπόμονος, βίαιος με τις γυναίκες και θυμωμένος», είπε.

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here