ΑρχικήΘΕΣΠΡΩΤΙΑO Κώστας Παππάς, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Σουλίου

O Κώστας Παππάς, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Σουλίου

Ο Κώστας Παππάς εκλέχθηκε νέος προεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουλίου στις διεργασίες που ολοκληρώθηκαν πριν απο λιγο (Βίντεο με ολόκληρη την συνεδρίαση σε επόμενο άρθρο)

Αντιπροεδρος εξελέγει ο Αναστάσιος Σουλάκης απο την παράταξη «Τοπος Αξιων» και γραμματέας ο Δανιήλ Αναστασόπουλος απο την παράταξη «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας».

Στον χαιρετισμό του ο νέος προεδρος έκανε λόγο για παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την λειτουργία του σώματος και θα του δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο αποδοτικό και πιο αποτελεσματικό.

«Εκείνο που έχω να πω και να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ’ αρχής είναι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στα πλαίσια του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με το υπαλληλικό προσωπικό και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για να έχει το Δημοτικό Συμβούλιο ποιότητα, κύρος και επίπεδο και να αποτελούν «Κιβωτό»’ θεσμών και αξιών που θα προάγουν το ιστορικό  όνομα του Δήμου μας και θα το καθιστούν σεβαστό σε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος προεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα ο χαιρετισμός του Κώστα Παππά:

Κύριε Δήμαρχε,  Κύριε Προεδρεύοντα Σύμβουλε,  οφείλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου,

Aγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι του ιστορικού Δήμου Σουλίου, Κυρίες και Κύριοι συνδημότες,

Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με εκλέξατε στο  αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχω περάσει από πολλά στάδια στη ζωή μου, κυρίως επαγγελματικά, αλλά σας βεβαιώνω ότι το σημερινό αξίωμα που μου εμπιστευτήκατε είναι το πιο ουσιαστικό, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να υπηρετήσω τον Δήμο μας από ένα καίριο και νευραλγικό πόστο, αλλά κυρίως επειδή μου δίνει την ευκαιρία, να κάνω ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτές τις παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την λειτουργία του Σώματος και θα του δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο αποδοτικό και πιο αποτελεσματικό.

Εκείνο που έχω να πω και να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ’ αρχής είναι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στα πλαίσια του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με το υπαλληλικό προσωπικό και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για να έχει το Δημοτικό Συμβούλιο ποιότητα, κύρος και επίπεδο και να αποτελούν ‘’ Κιβωτό’’ θεσμών και αξιών που θα προάγουν το ιστορικό  όνομα του Δήμου μας και θα το καθιστούν σεβαστό σε όλους.

Θέλω επίσης να δεσμευτώ, ότι θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις το δικαίωμα του κάθε Συμβούλου να λέει ελεύθερα και ανεμπόδιστα την άποψή του και να εκφράζει τους προβληματισμούς ή τις παρατηρήσεις του σε κάθε θέμα που θα αφορά τον Δήμο μας.

Θα επιδιώξω επίσης το Δημοτικό μας Συμβούλιο να αποτελέσει πρότυπο, ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας, ευπρέπειας και συνεννόησης και σε αυτό ζητώ την συμμετοχή και την συμπαράσταση όλων σας.

Σίγουρα η τιμή που μου κάνατε σήμερα εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με τον καλύτερο τρόπο δικαιώνοντας τόσο εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας,  όσο και τον Κύριο Δήμαρχο ο οποίος με πρότεινε για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και γι’ αυτό τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Από σήμερα ξεκινάει ο αγώνας για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας που όλοι αγαπάμε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτήν την νέα περίοδο θα κληθεί να συμβάλλει με τον τρόπο του στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται. Δηλώνω έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτήν πρόκληση και με την δική σας βοήθεια να συμβάλλουμε παραγωγικά και γόνιμα στην προσπάθεια που ήδη αρχίζει από την νέα Δημοτική Αρχή που μόλις ανέλαβε ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον Δήμο μας που όλοι ονειρευόμαστε και που μας αξίζει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9,566ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,758ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
25ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή Άρθρα

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com