Κυβέρνηση για Λέρο: Σε προγενέστερο χρόνο η αφαίρεση του οπλισμού

0

«Σε όσους κάνουν πολιτική σπέκουλα φαίνεται πως η αφαίρεση έγινε σε προγενέστερο χρόνο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας το μεσημέρι της Τετάρτης σε σχετική ερώτηση για την κλοπή βαρέος οπλισμού από μονάδα του Ναυτικού στη Λέρο.

«Εφόσον έγιναν οι πρώτες ενέργειες, προχωρούμε στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Σημασία για τον πολίτη είναι να έχει μία κυβέρνηση που κάνει ό,τι μπορεί να τον προστατεύσει. Σε όσους κάνουν πολιτική σπέκουλα φαίνεται πως η αφαίρεση έγινε σε προγενέστερο χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, εκφράζοντας, μάλιστα, την εκτίμηση πως η αφαίρεση του στρατιωτικού υλικού μπορεί να έγινε σταδιακά.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του, ο υπουργός Αμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε αναφέρει ότι «το ζήτημα δεν πρόεκυψε, αλλά διαπιστώθηκε χθες (σ.σ. τη Δευτέρα)».

«Αντικείμενο της έρευνας που διεξάγεται, είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η απώλεια του υλικού, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή εκτείνεται σε ικανό βάθος χρόνου», είχε προσθέσει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

 


kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here