Το πιο τεχνολογικά προωθημένο κράνος για μοτοσικλετιστές

0

Λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας, φωνητικές εντολές, επικοινωνία με Amazon Alexa, κέλυφος από ανθρακόνημα, εμπρός και πίσω κάμερα 360 μοιρών, σύστημα περιορισμού θορύβου.

Ναι, για κράνος μοτοσικλέτας μιλάμε, το «εξυπνότερο κράνος που φτιάχτηκε ποτέ», όπως το λέει μεγαλόστομα η Jarvish.

Η ταϊβανέζικη εταιρία έκανε κυριολεκτικά μπαμ στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter, ζητώντας πέρυσι 50.000 δολάρια για να κάνει το προϊόν της πραγματικότητα. Και μάζεψε σε λίγες στιγμές 379.000 ευρώ και άλλα 489.000 ευρώ σε άλλη πλατφόρμα (Indiegogo)!

Με τη φούρια της επιτυχίας λοιπόν είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά το entry-level X και το πιο σοφιστικέ X-AR, αμφότερα καμωμένα από ανθρακόνημα και με όλα τα πρότυπα ασφαλείας κατά νου.

Το X-AR διαθέτει τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας (AR), αποσπώμενη οθόνη και κάμερα μπρος-πίσω. Σε περίπτωση που θες παρέα στο ταξίδι σου, συνδέεσαι σε κάποιον ψηφιακό βοηθό (Amazon Alexa, Apple Siri ή Google Assistant)! Όσο για την οθόνη, παίζει πληροφορίες ταξιδιού, σε ενημερώνει για έκτακτα γεγονότα στον δρόμο, έχει ενσωματωμένο GPS και σου εμφανίζει και τις κλήσεις του κινητού σου, μεταξύ άλλων.

Το X-AR θα βγει στην αγορά στα 1.500 δολάρια (1.444 ευρώ), οι πρώτοι 250 που θα το προπαραγγείλουν θα το πληρώσουν ωστόσο 899 ευρώ.

Αναμένεται στην αγορά το φθινόπωρο του 2019 ως ένα από τα πλέον προωθημένα τεχνολογικά κράνη που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής…

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here