Αυτός είναι ο 18χρονος που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Diego Maradona

0

[ad_1]

Χαμός έχει προκληθεί στην Αργεντινή, μετά από την δήλωση ενός 18χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Diego Maradona.

Ο Santiago Lara βγήκε σε τηλεοπτικό πάνελ και ανέφερε πως η μητέρα του γνώριζε τον σπουδαίο Αργεντίνο πρώην ποδοσφαιριστή και πως ο ίδιος είναι παιδί του. Ο Diego είναι γνωστό πως ήταν ένας άνθρωπος που είχε κατά καιρούς ερωμένες και έχει αναγνωρίσει μάλιστα τρία παιδιά που έχει κάνει, εκτός των δύο κοριτσιών που απέκτησε με την επί χρόνια σύζυγό του.

Τώρα έρχεται και ένα έκτο παιδί να δηλώσει πως είναι γιος του, κάτι που μένει να αποδειχθεί φυσικά. Ο Lara, έχασε την μητέρα του το 2003 από καρκίνο, αλλά, όπως είπε, κρατούσε μυστικό το ότι γνώριζε πως ο πατέρας του είναι ο Maradona, μέχρι και λίγες ημέρες πριν πεθάνει.

«Η οικογένεια μου πάντα ήθελε να με προστατέψει από όλο αυτό, γιατί για αυτούς το θέμα είχε κλείσει μετά το θάνατο της μητέρας μου. Δεν ήθελα να ξέρω τίποτα για αυτή την ιστορία μέχρι να γίνω 16 ετών. Ήθελα να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Ο πατέρας μου, μαζί με τον δικηγόρο που είχαμε εκείνη την εποχή, μου είπε πώς γνώρισε τον Maradona η μαμά μου», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

govastileto.gr

[ad_2]
Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here