Κύριε Πρωθυπουργέ, υπάρχει και η Θεσπρωτία…

0
Κύριε Πρωθυπουργέ.
Από τότε, που εκλεγήκατε αρχηγός της Ν.Δ., και σήμερα είστε κυβερνήτης της χώρας, επισκεφθήκατε την Ήπειρο και συγκεκριμένα τα Γιάννινα, την Άρτα και την Πρέβεζα. Προεκλογικά τα Γιάννινα, την Πρέβεζα και την Άρτα, αλλά και ως πρωθυπουργός τα Γιάννινα στις 17 Σεπτεμβρίου. Το ίδιο έπραξε και ο προκατοχός σας Αλέξης Τσίπρας. Η Θεσπρωτία δεν υπήρξε προορισμός σας.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ:
Υπάρχει, Κύριε Πρωθυπουργέ, και η Θεσπρωτική γη, που θεωρείται πύλη προς την Ευρώπη, αλλά, δυστυχώς, παραμένει στάσιμη αναπτυξιακά.
Υπάρχει, Κύριε Πρωθυπουργέ, και ο ακριτικός αυτός νομός, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εγκληματικότητας, λόγω της γειτνιάσης με την Αλβανία.
Υπάρχει, Κύριε Πρωθυπουργέ, και ο τόπος αυτός στην εσχατιά της Ελλάδας, του οποίου πολλοί κάτοικοι έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό και φεύγουν συνεχώς και οι νέοι.
Υπάρχει, Κύριε Πρωθυπουργέ και η περιοχή αυτή, με τους περήφανους και δουλευτάρηδες κατοίκους της, που θέλουν να δουν στον ήλιο μοίρα.
Υπάρχει, Κύριε Πρωθυπουργέ, και η Θεσπρωτία με τον πλούσιο πολιτισμό της και τις σπάνιες ομορφιές της.
Υπάρχει, Κύριε Πρωθυπουργέ, και η Θεσπρωτία με την πλούσια ιστορία της, που φτάνει ακόμη ως τα χρόνια της μυθολογίας, αλλά και με το φωτεινό ολοκαύτωμα του Κουγκίου.
Και ζητάει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Να μην αντμετωπίζεται ως φτωχός συγγενής, επειδή, ενδεχομένως, δεν έχει ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες και είναι μικρή πληθυσμιακά, άρα και εκλογικά.
Οι άνθρωποι της Θεσπρωτίας έχουν φιλότιμο και ήθος. Ό,τι καλό κάνετε για τη γεννήτρα γη τους θα σας το αναγνωρίσουν.
Κύριε Πρωθυπουργέ. Μην αμελήσετε τη Θεσπρωτία, γιατί δεν αντέχει άλλο την παραμέληση και θα συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here