Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Η υποψηφιότητα της ειρήνης Θεοδωρίδη με τον συνδυασμό του Ανέστη Χανδρινού

0

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως στις επικείμενες εκλογές (3-4/12) για την ανάδειξη του καινούριου Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, θα είμαι υποψήφια (ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) με το συνδυασμό » Όραμα για το αύριο», στον οποίο επικεφαλής είναι ο κ. Ανέστης Χανδρινός (Anestis Chandrinos). Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να σε εμπιστεύονται καταξιωμένοι επαγγελματίες, θέτοντας το όνομά σου σε ένα ψηφοδέλτιο που αφορά έναν τόσο ισχυρό οργανισμό όπως είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Πάσχο για τα τόσα χρόνια σημαντικής συμβολής στο έργο του!


Ήρθε η ώρα να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, όραμα και όρεξη!! Οι νέοι άνθρωποι δεν υπόσχονται πλέον, υλοποιούν με σκληρή δουλειά! Διότι η σκληρή δουλειά αποκαλύπτει τους ανθρώπους: κάποιοι σηκώνουν Τα μανίκια τους, κάποιοι σηκώνουν τη μύτη τους και κάποιοι δεν σηκώνονται καθόλου. Ας δώσουμε την ευκαιρία που θα θέλαμε να μας δώσουν σε ένα νέο άνθρωπο, ο οποίος θα κάνει πράξη αυτό που ο καθένας μας ατομικά έχει θέσει σαν ιερή υποχρέωση για το καλό του τόπου μας που λέγεται Θεσπρωτία. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα, γιατί το ΑΥΡΙΟ θέλει όραμα και έργα από νέους ανθρώπους!


Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους και των δύο συνδυασμών! Ευελπιστώ ανεξάρτητα του αποτελέσματος να ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα για την «επιχειρηματική οικογένεια» που λέγεται Επιμελητήριο ώστε όλοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ