Ηγουμενιτσα: πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Α’ Δημοτικό Σχολείο η εκδήλωση με Θέμα “Η σκλήρυνση κατά πλάκας σήμερα»

0

“Η σκλήρυνση κατά πλάκας σήμερα» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας Ν. Θεσπρωτίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας κα Βάσω Μαράκα, η οποία αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας για την επίλυση των προβλημάτων των ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση , ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας Δονάτος Μαρτίνης καθώς αρκετοί αντιδήμαρχοι, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημακος Δημήτριος , η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Π.Ε Χριστίνα Τζέλλου , ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιώργος Ντάνης και η πρόεδρος του Κεντρικού Πρόληψης “Αριάδνη” Αλέκα Κοτσώνη.

Τους ομιλητές παρουσίασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Γεωργου όπου ήταν ο Καθηγητής Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σπύρος Κονιτσιώτης, ο Λογοθεραπευτής Τάσος Μώκας και η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ειρήνη Θεοδωρίδη οι οποίοι με τις εισηγήσεις τους καθήλωσαν το κοινό.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ