Ηγουμενίτσα: χάος για μια θέση πάρκινγκ

0

Συχνό φαινόμενο είναι στην καθημερινότητα της πόλης το θέμα του παρκαρίσματος. Χτες το απόγευμα η πόλη θύμιζε κάποια αθηναϊκή λεωφόρο καθώς τα αυτοκίνητα ήταν πραγματικά το ένα πάνω στο άλλο.

Με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας να μην τηρείτε από συγκεκριμένους οδηγούς και τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Κύπρου.

Εαν κάποιος θέλει να προβεί σε μια αγορά δεν αφήνει το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του τελωνείου η απέναντι από τον ιερό ναό ακόμη και πίσω από το πάνθεον αλλά παρκάρει ακριβώς εκεί που είναι το κατάστημα!

Είδαμε ακόμη και πρωτότυπα παρκαρίσματα πάνω σε διαβάσεις πεζών αλλά στην μέση του δρόμου ακόμη και λόξα σε κάποια θέση πάρκινγκ.

Επισης καποια αυτοκίνητα μέσα στον πεζόδρομο, που εκείνη την ώρα δεν επιτρέπεται να εισέλθουν για να αφήσουν τα εμπορεύματα τους, σαφώς αναγράφεται στην πινακίδα η προβλεπόμενη ώρα για την είσοδο-έξοδο των οχημάτων.

Με τα σήματα να είναι εμφανή προς τους οδηγούς ότι απαγορεύεται η στάθμευση οι οδηγοί παρκάρουν με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και σε ειδικές θέσεις όπου υπάρχει κίτρινη γραμμή καθώς και πινακίδα οφθαλμοφανή,που απαγορεύει την στάση και στάθμευση.

Δεν θα ήταν τόσο δύσκολο να αφήνουν το αυτοκίνητο στα προβλεπόμενα σημεία που υπάρχουν στην πόλη μας, επίσης εάν οι μετακινήσεις είναι σε κοντινή απόσταση να μην χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για να μην υπάρχει αυτό το κομφούζιο.

Πρέπει να σεβόμαστε τους συμπολιτες μας, μερικοί από αυτούς προσπαθούν να περάσουν τον δρόμο και οι οδηγοί τους ταλαιπωρούν με τα πρωτότυπα παρκαρίσματα τους.

Άραγε θα είχαν παρκάρει το ιδιο στην πόλη των Ιωαννίνων;; Τα συμπεράσματα δικά σας..

 

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ