ΠΑΟΚ : Ο Καλαφάτης ζήτησε απαντήσεις για τις εξελίξεις στην Τούμπα

0

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τις νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να προχωρήσει το θέμα του της ανέγερσης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ακόμη δεν υπάρξει καμία επίσημη εξέλιξη.

Μετά τον ανεξάρτητο βουλευτή Χρήστο Φωκά και ο Σταύρος Καλαφάτης έθεσε θέμα για το γήπεδο του Δικέφαλου και την περιβόητη παραχώρηση των στρεμμάτων στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης κατά την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, τόνισε τα εξής: «Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τότε που ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και υποσχέθηκαν να δώσουν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να αποκτήσει γήπεδο.

Μάλιστα και οι δύο διαβεβαίωναν ότι, σε λίγες μέρες, θα είχε υποβληθεί στη Βουλή η σχετική τροπολογία για να πάρει ο ΠΑΟΚ τον περιβάλλοντα χώρο.

Θέλω να ρωτήσω, με την αυτοδιοικητική ιδιότητά μου, τι έκανε ο Δήμος, αν έχουν έρθει σε επαφή με υπουργείο Εθνικής Άμυνας κι αν υπάρχουν προβλήματα από την πλευρά του Δήμου στο ζήτημα αυτό.

Όσον αφορά το τι θα πράξει η κυβέρνηση, έχω, ήδη, καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, με την οποία ζητώ να μάθω για ποιον λόγο η ρύθμιση δεν έχει έρθει στην ολομέλεια, όπως είχαν δεσμευτεί πρωθυπουργός και υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθώς και πότε θα κατατεθεί».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here