Παναθηναϊκός σε Βασιλειάδη : «Υποχρεώστε τους επαγγελματίες παράγοντες να πάρουν τη σωστή απόφαση»

0

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζητά από τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να βάλει στη… θέση τους παράγοντες της ΕΣΑΠ.

Η διοίκηση του επιτίθεται κατά των συγκεκριμένων παραγόντων και παράλληλα επικαλείται τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού, αναφορικά με την επανάληψη του πέμπτου σετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Όπως ήταν αναμενόμενο η διοίκηση της ΕΣΑΠ κρύφτηκε πίσω από το κανονιστικό πλαίσιο και απέρριψε το αίτημά μας, που έλαβε εγγράφως χθες, για την επανάληψη του πέμπτου σετ από το σημείο εκείνο που έγινε η αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος. Αίτημα το οποίο επικοινώνησε μέσω επίσημων ανακοινώσεων και ο Ολυμπιακός.

Είναι η πρώτη φορά που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συμφωνούν για την αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος και είναι μια κίνηση που -αν μη τι άλλο- μόνο μπροστά μπορεί να πάει τον ελληνικό αθλητισμό και δη το βόλεϊ που ταλαιπωρείται από τους επαγγελματίες παράγοντες των ομοσπονδιών, οι οποίοι κολλημένοι σε παρελθούσες δεκαετίες κοιτάζουν μόνο τα μικροσυμφέροντα τους και τη διατήρηση της καρέκλας.

Έτσι, απευθυνόμαστε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κύριο Γιώργο Βασιλειάδη: Αξιότιμε υφυπουργέ. Έχετε αποδείξει πως πραγματικά σας ενδιαφέρει το καλό του αθλητισμού και πως μόνο μέσω της αμερόληπτης δικαιοσύνης ο ελληνικός αθλητισμός θα ξαναβρεί το δρόμο για να ανακτήσει ο Έλληνας φίλαθλος το ενδιαφέρον του για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Για πρώτη φορά οι δυο μεγαλύτεροι σύλλογοι της χώρας και επενδυτές του αθλητισμού ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ στην επανάληψη του 5ου σετ ώστε να μην υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο σε ένα τελικό αποτέλεσμα, όπως συμβαίνει μέχρι αυτή την ώρα. Οι επαγγελματίες παράγοντες δεν θέλουν να πάρουν την απόφαση γιατί ισχυρίζονται πως «θέλουν, αλλά δεν μπορούν».

Εσείς μπορείτε και θέλετε, όπως έχετε αποδείξει από την αξιοσημείωτη πορεία σας στο Υπουργείο.

Πράξτε το και αποκαταστήστε μια από τις μεγαλύτερες αδικίες που έχουν διαπραχθεί στο επαγγελματικό βόλεϊ της χώρας. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δείχνουν το δρόμο. Κάποιοι δεν θέλουν να τον δουν. Υποχρεώστε τους…».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here