Σερέλης: «Το όριο των νικών για την παραμονή έχει αυξηθεί πάρα πολύ»

0

Το Λαύριο δείχνει πως θα σώσει και άνετα την κατηγορία, με τον Χρήστο Σερέλη πάντως να υποστηρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μετά τη νίκη επί του Κολοσσού ότι: «Καλησπέρα. Σήμερα πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός θα έρθει σήμερα με το «μαχαίρι στα δόντια» ενδεχομένως μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχει τα τελευταία και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Προσπαθήσαμε με τους παίκτες να τους πείσουμε ότι και για μας είναι ένα παιχνίδι αντίστοιχο με του Κολοσσού. Το όριο των νικών που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία έχει αυξηθεί αρκετά μετά τα αποτελέσματα που έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Νομίζω ότι το καταφέραμε αυτό. Δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε πολύ δυνατοί αμυντικά και ελέγχαμε το παιχνίδι.


Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο για 40΄ προηγούμασταν με κάποια σχετική διαφορά ασφαλείας, όχι με μεγάλες διαφορές ή με διαφορές που μπορεί να «χαλαρώνουνε». Νομίζω ο Κολοσσός αν έφτασε μέχρι τους 8 πόντους, ή μια στιγμή έστω στους 6 πόντους, ως επί το πλείστων έφτανε μέχρι τους 8 πόντους διαφορά.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα, επαναλαμβάνω το όριο των νικών έχει αυξηθεί πάρα πολύ, θα είναι 9, θα είναι 10 νίκες; Θα δούμε…

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλουν από την αρχή του καλοκαιριού. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρεκόρ 8-8 στις 16 αγωνιστικές και έχουμε παίξει και τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, παρόλα τα λάθη που κάνουν, που είναι λογικά, και τις λάθος επιλογές που μπορούμε να έχουμε θέλω να τους ευχαριστήσω για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν και για τον πολύ καλό απολογισμό που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Δουλειά μας είναι των προπονητών να προσπαθήσουμε να τους πείσουμε ότι δεν έχουν καταφέρει ακόμη τίποτα για το πρωτάθλημα και να συνεχίσουν με το ίδιο ρυθμό να φέρουν τις νίκες που χρειάζονται και να μείνουμε στην κατηγορία».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here